23-03-2020, 14:47
(23-03-2020, 03:53)alpth : OIRAT 1513Advisor kullandığın için ve koloni attığın için ekonomi kaldırmıyor. Benim Moğol oyunumda öyleydi. Çin'e inince biraz düzelirsin Özbekte iş yok Timurlarda,Çinlilerde para var. Sürekli Raze attığın için ekonomi çok sıkıntı olmaz. O razelerle başkentine devolopment bas. Enstitüleri benimse
Rusya'yı dize getirip dört beş büyük güce yem ettik. Novgorod Korchin Donghai tribütümüz.
Ming'i çok geç parçalayabildiğim için ancak şimdi tam manasıyla Çin'i fethedebileceğim. 1550 olmadan Çin'in kalanının üçte ikisini fethedeceğimi düşünüyorum. Alaska'ya koloni atıyorum. Sibirya'yı dış güçlere kapadığım için ve ahım şahım bir yer olmadığı için orayı sonra kolonileştircem. Beijing ahalisini Alaska'ya sürgün ediyorum ahahaha. Gitsinler orada yaysınlar virüslerini. Şu Uzbek'i falan toparlamam lazım. Çağatay vs.
Oirat'la oynamak inanılmaz kolaylaşmış. Asya'nın yarısına permanent claim veriyor daha nolsun. Muazzam bir şey. 15-20 puana ne şehirler coreluyorum. Üstelik sürekli şehir yaktığım için puan sıkıntısı da çekmiyorum.
Tek sıkıntı ekonomi. Her ay 10 ila 15 arası açık veriyor. Sebebini bilen bulabilen olursa şükela olur.