08-04-2020, 17:11
(Son Düzenleme: 08-04-2020, 18:28, Düzenleyen: MustafaPasha.)
Bölüm 1 2.Tur
“İlk Harekat”
“Führer’in yıllar sonra ilk mutlu sabahı”
(Hitler tüm yöneticileri ve sorumlularına gelmeyi emretmişti.)Bugün büyük gün efendiler !!! Büyük almanya tekrar kurulmasının ilk adımı gerçekleştirceğiz .Yaver !!! Rudolfffff Rudolfff Gel Gel
Rudolf Hess: (Hitler Selamı)
Adolf Hitler:Yeni Sloganımızı Joseph belirlemiş mi ?
Rudolf Hess: Evet Führerim Yeni Sloganımız: Deutschland wieder großartig machen !!!
Adolf Hitler:Çok Güzel olmuş. Rudolf Sana yeni bir görev vermek istiyorum.
@Smokey Almanyanın En fakir bölgesi Gelsenkırchen ‘e gidip oradaki Adalet sorununu yorumlayıp bana anlatmanızı istiyorum.
Rudolf Hess:Daha sonra Führer’im ??? Başka bir emiriniz varmı Daha sonraki görevim ne olacak Führer’im ??? Adolf Hitler:Bazı adeletsizlikleri yorumladıktan sonra 2-3 tane yalan ekleyeceksin ve kısa ve öz bir basın haberi çıkaracağız.
Gelelim sana Heinz guderian geçen verdiğim görev hakkında planlamalarını tamamladınmı ?
Heinz guderian:Berlin şehri gece saat 2 gibi çok ıssızlaşıyor ve biz o karanlıkta operasyonumuzu başlatacağız.Önceden yerini belirlemiş olduğumuz Yahudilerin evine 5’er kişilik ekiplerle gireceğiz ve herkesi zorla alacağız.Ve dikkat çekmemek için herkes araçlarla ayrılacak ve konvoy oluşturamacağız.2 Saat içinde eski nazi toplama kampına ravensbrücke götüreceğiz. Ravensbrücke ‘denin etrafında gözleyen nöbetçiler’e sis bombası atıp bayıltacağız.
Peki Albert Speer sizin düşünceniz nedir ?
Führer’im elimize geçen istihbarat’lara göre alman hükumeti nazilere karşı sansürleri arttırmayı planlıyormuş.
Adolf Hitler:Bu istihbarat’lara çok dikkat etmenizi istiyorum.Daha önceki 2.Reich yıkılış sebeblerin’de en büyük nedenlerden biri istihbarat önem vermenizi istiyorum.
Albert Speer:Soğuk savaş döneminde almanya cumhuriyetine ait olan berlin’in batı yakasında kalan bir meclis binasında almanyanın önemli Genarel’leri konaklayacaklar.ve ağır silahlar’ı var bizde Biz sis bombalarıyla ve sessizlik içinde basacağız genarelleri öldürmeyeceğiz ve uçaklarımızda onları güvenli bölgelerimize kaçıracağız.Uçak Komutanımız nereye kaçıracağımızı belirlemeli
@yasin Ahmet Sizin göreviniz güvenli bölgeleri araştırıp güvenle genarelleri ve Yahudi ailelerini kaçırman.
Adolf Hitler:Çok güzel fikir !!!Daha Sonra’da o genareler’in ailesinide esir edeceğiz.Onları zorlayarak kameralara yansıyacak bir açıda Yahudi ailelerini öldürecekler.Ve bizde dünyaya diyeceğiz ki almanlar Yahudileri katlediyor !!!
@Bilecik Dünyaya basın etme ve bir makale hazırlama görevi sizdedir.
Kararlarınızı kişisel ileti yoluyla bildiriniz.