14-04-2020, 15:23
beyler ben kafkaslara odaklanan küçük çaplı bir mod yapmayı düşünüyorum, öncelikle kafkas dağları adlı eyeleti parçalayacağım, inguşya, osetya ve karaçay-balkar adlı üç vilayete bölmeyi düşünüyorum, gürcistanda osetya ve abhazya kuracağım. ayrıca tebriz ve gilanı alan bir güney azerbaycan, dağıstan, inguşya, kuzey osetya ve karaçay-balkar gibi yeni devletler oluşturacağım, ama bu küçük evletlere klasik odak ağacını kullanarak 4 sivil 3 askeri fabrika almalarını engellemek için çindeki savaş ağalarının sanayı kısmını kopyalamayı düşünüyorum.
fakat bir iki konuda yardıma ihtiyacım var, öncelikle mesela bu küçük devletleri birleştirince türkiyenin osmanlı kurduğu gibi mesela dağıstanın kuzey kafkasya emirliği kurmasını kararını oluşturmayı bilmiyorum, bir de örneğin türkiye ile bu toprakları ele geçirdiğimizde savaş devam ederken bu devletleri serbest bırakmaya yarayan event ya da kararı hazırlamak mümkün mü? giriş ekranında ispanya veya birleşik krallığın parçalanmasını sağlayan seçeneği sovyetler birliği için oluşturmanın bir yolu var mı? çok şey sordum farkındayım :D
fakat bir iki konuda yardıma ihtiyacım var, öncelikle mesela bu küçük devletleri birleştirince türkiyenin osmanlı kurduğu gibi mesela dağıstanın kuzey kafkasya emirliği kurmasını kararını oluşturmayı bilmiyorum, bir de örneğin türkiye ile bu toprakları ele geçirdiğimizde savaş devam ederken bu devletleri serbest bırakmaya yarayan event ya da kararı hazırlamak mümkün mü? giriş ekranında ispanya veya birleşik krallığın parçalanmasını sağlayan seçeneği sovyetler birliği için oluşturmanın bir yolu var mı? çok şey sordum farkındayım :D