16-04-2020, 15:17
(Son Düzenleme: 16-04-2020, 15:42, Düzenleyen: HulkSpider03.)
Kral Babamdan aldığım topraklarda kendisine ait olmayan bazı unvanları derhal kendime topladım ve adımız, diyarlara daha bir kudretli duyulur olmuştu.
Derhal meclise bana yakın adamları koymalı ve ülkemize görevlerine sadık ya da olmasını istediğim kişileri atamam lazımdı
Ailem bu toprakları kanları ile sulamıştı ben de aynı onlar gibi savaşçı olmalıydım kendime adadığım hayat bir savaşçının hayatı olmalıydı ve OLACAKTI...
Hanedanımdan bana kalan emanetler ne kadar eski olsa da onları yok edemezdim parası ve bedeli ne olursa olsun onları koruyacaktım
Atalarım benden önce meclisteki yerimizi sağlamlaştırmışlardı lakin hala eksik bir iki husus daha vardı ve ben ömrümü onları tamamlamaya atadım.
Ben, ülkemizdeki iç huzuru sağlarken generallerim ülkemizdeki hainlerin ordularını bir bir temizliyorlardı
Bazen bir şeylerden feragat etmek gereklidir ben de dinimizi bir kenara bırakarak almam gerek borcu alıyorum(ödemenizi tavsiye ederim. 300 duka cidden iyi bir para bir anlık ülkenizi kurtarabiliyor)
Benim ve atamın ismine sahip evladım sonrasında dost olacağımız şefin kızıyla beşik kertmesi yaptırdım ve bu haber tüm ülkemizde yayıldı fakat bir müddet sonra kutlu oğlum 1-2 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Bana ve ülkeme ihanet eden herkes cezasını elbet çeker bu da ibreti alem olsun herkese.
Küçüklüğümden beri okuduğum ve etkilendiğim assassin's tarikatına giriyorum tabii ki tebam bunu şu anlık bilmemeli bu yüzden gizli şii oluyorum
Zor bir hastalık geçirdim(great pox) ama değerli ve becerikli hekimim beni bu beladan kurtardı
Artık babam bir saintti huzur içinde yaşa kutsal babam.
Fransa diye bir devlet ortaya çıkmıştı. İleride bize yardım edebilirler diye onlarla ilişki geliştirmeye başladık
Artık yeni bir oğlum vardı. Abinin onuru yaşat canım oğlum.(ismini hatırlamıyorum şu an)
Ülkemizde güç elde etmek isteyen hainler bize isyan etmişti. Zorlu bir savaş olacaktı ama şefle yaptığımız dostluk antlaşması ile sonradan desteğe gelen birlikleriyle galip ayrılabiliriz bu savaştan
Ey oğlum senden 3 şey isteyeceğim
1) İsyanı durdur
2)Dostluklar edin
3)Ülkemizi ilelebet yaşatacak hamlelerde bulun ben artık gidiyorum...