(22-04-2020, 08:54)korkusalan : @yasin Ahmet Vassal devlet kurma eklenirse daha iyi olabilir Vassal devletler kuruldukları bölgede her tur 1 toprak genişlerler ve ((gelir*toprak sayısı)/100) şeklinde hesaplanacak bir gelir katkıları olur(Kalan gelirleriyle piyade atlı ve top gibi askerler sahip devlet tarafından seçilerek üretilir.)Biri ona saldırırsa kendini savunmak için kullanır sahip devlet tarafından savaşa çağrılırsa ordusu sahip devletle birlikte gezerEy Safevi Perslerin yaptığını yapma Eğer yaparsan seni Saka'ların yaptığı gibi yurttan atmayla yetinmez Kendi vatanındanda sürgün ederiz
Selçuklu Sultanı @Massaka Han'ı sonuna kadar destekliyoruz.
Osmanlı'nın Padişahsız kaldığını duyduk.Kendileri içinde uygunsa oraya bir paşa atayarak osmanlı halkını himayemiz Altına almak isteriz
(21-04-2020, 23:23)Massaka :(21-04-2020, 19:44)korkusalan :(21-04-2020, 18:59)Yasin Ahmet : Eğer diğer tura kadar herhangi bir yer almak isteyen çıkmaz ise ben geçeceğim. Sanmıyorum yarım olan bir oyunda ülke devralmak isteyen olacağını.Bildiğim biri var ama onunla iletişime geçebileceğim sitede ufak bir sorun var
Gene de Alımlar açıktır.
Senin bildiğin kişi benim bildiğim kişi aynı bilecikli reisle iletişimim var discord ve steamdan.Davet edicem.
bugün içerisinde oynayacağım turumu