24-04-2020, 21:01
Yetkin olan karakterlere sağ tıklayınca ya da karakteri açınca arrange marriage/evlendir seçeneği çıkar, eğer çıkmıyorsa öyle bir yetkin yoktur. Evlendir dedikten sonra çıkan listedeki kişilerden başkası ile evlendirme yok. Evlendirdiğin aile ile aran iyileşir, liderin sadakati artar.
Başka bir hüküdar ile arkadaş olunca onun ailesinden kız alabiliyorsun diye biliyorum. Ayrıca karakter panelinde 16- kızlardan birinin 16+ olmasını bekleyebilirsin, yalnız dikkat etmen lazım başkası senden önce evlenebilir. Favorilersen daha kolay takip edebilirsin.
Bir de ele geçirdiğin yerlerin karakterlerinin ülkene katılmasını izin verirsen onların aileleri de geliyor, oradan da kadın nüfus elde edebilirsin.
Çok çok zorlanırsan, birini öldürüp karısıyla da evlendirebilirsin.
Oyunda boşanma yok diye hatırlıyorum. Hapse atıp, öldürebilirsin bunun yerine.
Başka bir hüküdar ile arkadaş olunca onun ailesinden kız alabiliyorsun diye biliyorum. Ayrıca karakter panelinde 16- kızlardan birinin 16+ olmasını bekleyebilirsin, yalnız dikkat etmen lazım başkası senden önce evlenebilir. Favorilersen daha kolay takip edebilirsin.
Bir de ele geçirdiğin yerlerin karakterlerinin ülkene katılmasını izin verirsen onların aileleri de geliyor, oradan da kadın nüfus elde edebilirsin.
Çok çok zorlanırsan, birini öldürüp karısıyla da evlendirebilirsin.
Oyunda boşanma yok diye hatırlıyorum. Hapse atıp, öldürebilirsin bunun yerine.