Anket Başlığı: Favoriniz?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Europa Universalis

5 14.29%
Hearts Of İron

0 0%
Crusader Kings

3 8.57%
Victoria

2 5.71%
Total War

12 34.29%
Civilization

2 5.71%
XCOM

2 5.71%
Age Of Empires

4 11.43%
Anno

0 0%
Company of Heroes

3 8.57%
Hearthstone

0 0%
Starcraft

1 2.86%
Command & Conquer

1 2.86%
Katılımcı sayısı: 35 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

En sevdiğiniz strateji oyunu serisi nedir?
Aslında zor bir soru benim için. Paradox'un yaptığı oyunları severek oynarım. Age of Empires serisinin bendeki yeri oynadığım ilk strateji oyunu olarak ayrıdır. Ancak nostaljik hisleri bir yana bırakırsam en sevdiğim strateji oyunu serisi Total War'dur. Total War'un campaign'inin özellikle de Paradox oyunlarına kıyasla çok derin olmadığını biliyoruz. Fakat Total War'u sevmeme sebep olan şey detay seviyesi değil. Dünyanın en iyi grand strategy oyunu bile olsa, bir oyun savaş esnasında harita üzerinde çarpışan minyatür askerleri izletiyorsa o zaman onun atmosferine girmek çok daha zor olur benim için. Bir de Total War'lara bakın. Kanlı savaşlar, muharebe meydanlarında türlü türlü taktikler, sarıklı Müslüman askerleri, devasa kılıçlı haçlılar, zırhının her yerinden detay akan samuraylar... İnsanın oyunun atmosferine kendini kaptırmaması mümkün değil. Bu yüzden benim favori serim Total War'dur.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
En sevdiğiniz strateji oyunu serisi nedir? - Yazar: Attila the Hun - 28-04-2020, 16:06

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.