AAR: Bunu siz istediniz feedciler :) Alın emekçinin osmanlısı
Asya ile uğraşmayı bir kenara bıraksam aslında avrupa fullenebilirdi.Orada biraz hata yaptım sanırım :) Biraz da koalisyondan çekindim ama onlarca kez koalisyon kurulmasına rağmen saldıran olmadı.İlginçtir.Bir de yeni sistemdeki bir noktayı baya uzunca bir süre sonra keşfettim.Zaten o değişim olmasa böyle ilrlemenin mümkünatı yok.Şöyle ki eski versiyonda bir devleti full işgal etseniz dahi, müttefikleri savaşta ise anlaşmaya yanaşmıyordu.Velev ki full annex asla mümkn değildi.Yeni sistemde bu mümkün.Tek savaşta örneğin birçok hre ülkesini annexleye annexleye böyle duruma geldik.Biri bitti coreladım diiğeriyle anlaştım filan.Neyse sağol :)
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Bunu siz istediniz feedciler :) Alın emekçinin osmanlısı - Yazar: jax61 - 16-07-2015, 23:35

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.