Bence çoğu deity oyunda olan erkenden ai saldırısına karşı dayanabilecek güçte. Okçuları gerçekten çok güçlü yapay zekanın vurduğu damage avantajını çok rahat dengeliyor hatta üstüne damage vuruyor canı az ise. Bence gayet güçlü ama bana sorarsanız A seviyesinde bir science civi çünkü genişlemeye çok uygun değil kuracağınız şehir sayısı belli ve bom boş bir arazide avantaj kazanamayacak yada tundraya yakın başlarsanız kuracağınız maximum şehir sayısı azalıcak yani farmda kuramıyorsunuz tundraya genel olarakta B seviyesinde gibi geldi. özel birimi çok güçlü lakin koreyi yenemez. Halen oyundaki en güçlü science civilizationu kore bence. Zaten science açınca erkenden ranged uniteleri araştırıyorsunuz ve korenin unitesi o kadar da geç gelmiyor bu yüzden ve daha çok iş yapıyor geldiği çağ açısından tabi earlyde okçular çok önemli.
Birde şeyi merak ettim acaba aqueductlar ne kadar housing veriyor? bir bilgi var mı ben bulamadım.
Birde şeyi merak ettim acaba aqueductlar ne kadar housing veriyor? bir bilgi var mı ben bulamadım.