23-05-2020, 05:07
BÖLÜM 1
Machiavelli AİLESİ
"Sizin isminiz nam şan istemez.İtalya bağımısızlık savaşında Avusturyaya karşı savaştınız.Sardinya savaşında avusturyalılar kahramanca bir şekilde esir düştünüz.Ülkenize geri döndüğünüzde bir kahraman bir yiğit olarak anıldınız ve siyasete atıldınız.Devletimiz Olarak Sizi Vali İlan ediyoruz.Bir çocuğunuz olduğu biliniyor."
Tavsiye:Şehirdeki yönetimi tamamen size bırakıyoruz lakin bir düzen kurana kadar şehirdeki büyük insanlarla iş birliği yapmanızı tavsiye ediyoruz.
A)İlk Planımız Mayfalar arası BİR HARİTA PLANI ORTAYA AT VE KAVGA ÇIKART.(KAR ORANI BELLİ DEĞİL)(FIRSATÇI)(Özelden harita atılıcak)
B)ŞEHİRE KENEVİR VE TÜTÜN YASAGI GETIR(BÜYÜK KAR ORANI DAHA YÜKSEK)VE BASKA ŞEHİRLERDE TİCARETİ YAP(Despot)
SİZE BAĞLI KOLLUK KUVVETLERİ VARDIR:SUAN DÜŞÜK ÜCRETLERLE ÇALIŞIYORLAR.
Musolui AİLESİ
"Sizin Şehirinizde kenevir yasaktır.En son sizin şehirinize uyuşturucu sokmaya çalışan düşmanızı Meydanda sallandırdınız ve üstüne bir not bıraktınız notta:Musolui'nin şehirinde uyuştucu sattım sonum budur.Yazıyordu Halkınızı ve Devletinizi çok seviyorsunuz.Devletinizde sicilyaya bir vali atadı.Tebrik etmeye gitmek istiyorsunuz."
Efendim şehirinizdeki yasaklardan dolayı ve şehirinizden kıtlıktan ve ekonomik krizlerden kıtlık yaşıyor.
A)DEVLETTEN YARDIM ISTE YANI BEN :D(OZELDEN VERECEĞIM GÖREVI YAPMAK MECBURITINDESIN)EKONOMIK SIKINTILARINIZ İÇİN DEVLET SIZE ÜRETIM IÇIN HEDIYELER GÖNDERICEKTIR.
"Ben Devletime çok hizmette bulundum devletim bu sefer bana hizmette bulunsun."
Yapmazsanız vali devreye girecektir.
B)Diger mafyaların şehirlerinden huzursuzluk yarat ve yagma yap ve haraç iste .(Eger Adamlarınız başarılı olmazsa 3 tur içinde siz ve şehiriniz açlıktan öleceksiniz.)
Giacomo Ailesi
"Şuan olduğunuz noktaya çırpına çırpına geldiniz.Her yerde bir emek ve bir zeka var.Ve aşırı bir yufka yüreğiniz var.Masumların kanı yetimlerin ekmeği var.Şuan çok pişmansın ama birgün bedel ödeyeceksin"
"Kilisiye Doğru giderken başıboş aç kalmış 20-30 tane polisin küçük çocuklardan zorla paralarını aldığınını görürsün"
"Halkta Meydanda sizi gördü"
Kardeşinizin fikri:Valinin emri olabilir dokunmayalım.Biz zamanında neler yapmadıkki !
A)Benim şehirimin çocuğuna kimse dokunamaz.(O Polisleri çaput giydirip meydanda as)(Valinin şehirinide şehir desteği 10 Artar)
B)Yeni vali sert birine benziyor.Kardeşini dinle (İleriki görevlerde halkla etkilişmini azalır ve Şehir desteğiniz 20 azalır.)
Not:Arkadaşlar Şuan mafya rütbesi olan herkesin 10 adamı valinin ise 100 adamı vardır.Haritalar aynıdır ileride katılım olabilir.Birbirinizle savaşmak için yarın yeni bir özellik geliyor "Liman"Özelliği özel konvoylar oluşturup her konvoyda 500 İtalyan Parası kazanabilirsiniz ve çıkartmalar yapabilirsiniz.Konvoy Oluşturmak için tabiki adam gerekli.Size Nacizhane tavsiyem Paranızla adamlar almanız.
Not 2:Arkadaşlar Türkçe yazım hatası yapmış olabilirim Affedin.Bazı harfler caps lock ile yazılmış olabilir o benim hatam.