(25-05-2020, 23:44)Elensar : Peki bu kötü araştırma neyin nesi ? Ekran görüntüsü attım.
İskender'in dediği gibi ülkendeki vatandaş sayısının az olması. Daha fazla vatandaş ile daha çok araştırma puanı üretmelisin.
(26-05-2020, 16:02)KARTAL : Peki nasıl dağılırlar ?
Dağılmazlar. Ally bulup öyle saldırmayı dene.
(26-05-2020, 15:59)cennaro : Cumhuriyetten monarşiye geçebilmek için hangi şartları yerine getirmek gerekiyor?
Savaş halinde olduğum düşmanın kültüründen olan paralı asker birliği tutunca onlarla savaşmıyor sanki, birkaç defa denk geldim. Böyle bir mekanik mi var oyunda?
İdeal donanma nasıl olmalı sizce (Roma olarak kartacaya karşı kuruyorum)?
Slave output'tan kasıt ne? Köle sayısının artması mı?
Ek: Ticaret tekliflerine otomatik evet diyebiliyor muyuz?
Yönetim biçimi değiştirmek için kararlar bölümünden ilgili kararı seçmelisin. Nasıl seçilebilir/aktifleştirilebilir olacağı fareyle üzerine geldiğinde yazıyor.
Paralı asker kullanmadım henüz, bilmiyorum.
Büyük gemilerin sayıca çok olan küçük gemilerden dayak yediğine bikaç defa şahit oldum. Manevra ile ilgili bişeyler olabilir. Sen yine de 2 tür hafif 1 tür de ağır basıp. Ortaya ağırları koy, en küçükleri kanatlara koy derim. Genelde oyunda sayı üstünlüğü çoğu şeye yetiyor.
Slave output kölelerden aldığın vergi miktarını arttırır. Köle sayısına bağlı olarak üretilen ticaret ürününü etkilemez.
Sic Parvis Magna