Günlük: EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler
Bu yıl geliştirme günlüklerini takip ederken bazı şeylerin sürekli tekrarlanması ve yap boz meseleleri sebebiyle çileden çıkıp bu oyunu oynamayı bıraktım. Genel olarak oyun geliştiricileri benim sevdiğim bütün mekanikleri her gelen dlc sonrası felç ederek benim oyundan soğumama sebep oldu.

* Coc genişleme paketi geldiğinde. Tribal federasyonlara bayılıyordum. Akkoyunlu ve Karakoyunlu favori ülkelerimdendi. Atlı ordu ne demek yönetim şekli ne demek bunların tam karşılığı idi. Dharma geldikten sonra bu yönetim şekli ve bu ülkeler felç edildi.
* GC genişleme paketi ile gelen azınlık kovma olayını çok fazla kullanıyordum. Onuda emperor paketi ile kaldırıyorlar.
* Ordu geleneği olayını önem verip kasıp korumayı seven bir oyuncu tipiydim oda gitti elden.

Şimdi sormak lazım. Dini fikir alıp kültür değiştirmek varken bu dandik sistemi kullanıp ülkenin gelişmişlik seviyesini neden düşürme ihtiyacı duyayım. Bu oyunu tam zamanında oynamayı bıraktığımı düşünüyorum. Zamanlamam sebebiyle kendimi tebrik ediyorum. Eu4 oyuncu kitlesine şimdiden başarılar diliyorum. Ordu geleneği meselesine el attın sormak lazım prusyadaki değiştiriciler aynen duruyor. Adam bilmem kaç disiplin ve moralle karşına çıkacak. Onun gibi ülkeleri dengelemek için ne gibi argümanlar kaldı elde diye sormak lazım.
Medeni Hayattan Bahseden Züppelere,
Barıştan Bahseden Kansızlara,
Maziyi İnkar Eden Namussuzlara İnanma..!
Millet, Kan Demektir.
Damarındaki Asil Kanda Türklük Varsa,
Zaten Savaşçılığı Duyacak Ve İsteyeceksin....
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: Duman - 27-05-2020, 03:02
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: PCOyun - 27-05-2020, 03:34
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: jax61 - 27-05-2020, 06:39
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: gLo1NN - 27-05-2020, 13:13
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: Türk Şad - 27-05-2020, 14:03
EU4 - 1.30 ve Emperor Diğer Yenilikler - Yazar: PCOyun - 29-05-2020, 02:17

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.