[MP] Victoria 2 - Multiplayer: Haziran 2020 (HPM)
@Littleİskender açıkçası hedef belirtsen daha az hedef belirtmiş olurdun diyebilirim sana :) Şahsi düşüncene saygım var ama taraflı baktığını düşünüyorum şayet. Oyunda kuralların düzgün işlediği söyleniyor mesela ama bir bakıyoruz "Çin" de oyuncu var ayrıca GM Yapıcı olmalıdır. Forum bir ortak payda da buluşabilmelidir burada herkes aklı kemale ermiş insanlar. Kimi zaman insanlar sinirli olabilir bunu anlıyorum ama takdir edersiniz ki size "Artniyetli" bu oyun devam edecek kararım budur eğlenmeyen çıkabilir yazan birinin oyununda kalmazsınız. Kalıyorsanız şayet bence orada bir kendinizi cidden yoklayın derim. Ev sahibi sizi evden kovmuşken cidden kalır mıydınız? Bence kalmazdınız ki gel gelelim ayrıldığım için beni suçluyorsunuz bu sebeple. Ben gayet güzel bir mesaj attım kimseyi sorumlu tutmadan gelin konuşalım veya yeni oyun açalım tarzı bir çağrı idi bu. Ama gelen cevap hakaret variydi. Tek sorun bu değil yani dediğim gibi devam etmek isteyenlere iyi oyunlar bana uymuyor bu şartlar. Birazcık objektif bakmanızı da tavsiye ederim olaylara. İyi günler, İyi forumlar.
tumblr_mjxogyPp2u1qgwg37o1_500.gif
трагедия

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 2 - Multiplayer: Haziran 2020 (HPM) - Yazar: Faramir - 01-06-2020, 15:38

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.