01-06-2020, 16:18
Sp için konuşursak hızlı fetih için Coptic fakat Ortodoks´ta daha ülkede çıkan isyanları azaltmak konusunda gayet başarılı. Bu biraz nasıl oynadığınızla alakalı. Mesela Kıpti ülke sayısı çok az, bu yüzden religious açılıp çok rahat fetihler yapılabilir. Hem verdiği ccr ile adm puanlarınızı daha az harcamış olursunuz. Diğer yandan Ortodoks da size bu özelliği veriyor fakat kuzeye genişleme konusunda claim vs. lazım oluyor. Ayrıca Ortodoks olarak dediğim gibi icon ile gelen -3 unrest ve ileride açılabilecek humanist idea ile ükedeki isyan riskini çok altlara çekebilirsiniz. Özellikle wc yapmak için unrestin önemli olduğunu düşünüyorum.
Fakat kalıcı bonuslar ile icon bonusları arasında seçim yapmak sizin oyun stilinize bakıyor. Ben büyük ihtimal Coptic seçerim, fakat sağlam manpower ve unrest için Ortodoksluk da seçilebilir.
Fakat kalıcı bonuslar ile icon bonusları arasında seçim yapmak sizin oyun stilinize bakıyor. Ben büyük ihtimal Coptic seçerim, fakat sağlam manpower ve unrest için Ortodoksluk da seçilebilir.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
Victor Hugo