Anket Başlığı: Kitap vs E-Kitap
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Kitap

17 70.83%
E-Kitap

7 29.17%
Katılımcı sayısı: 24 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Anket:  E-Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz?
E-Kitap gözlerimi çok fazla yoruyor bu yüzden pek tercih etmiyorum basılı kitapları tercih ederim kendime ait bir kütüphanem var ve açıkçası kitaplarıma ufak notlar alarak çalışmayı da tercih ediyorum. Makaleleri de çıktı alıp okumak daha kolayıma geliyor açıkçası. E-Kitap tabi ki bende kullanıyorum mesela basımı olmayan bir kitabın mecburen pdf tarzında bulup kullandığım çok oldu. İkisine de karşı değilim ama tercihim her zaman Kitaptan yana olacaktır. Bu sıralar fiyatlardan dolayı pek tercih edemiyorum gerçi pdf kitaplar hem ücretsiz hemde daha yararlı illaki korsan olmak zorunda da değil bir çok kütüphanenin erişimi var ve pek çokta faydalı site. Genel olarak Akademik Tarih kitapları kullanıyorum örnek olarak bugün ev arkadaşım Fahir Armaoğlu'nun 20.Y.Y Tarihi kitabına sadece 80 TL verdi bir öğrenci için hiçte ucuz bir rakam değil bu 2 kitap alıp gelmiş toplam 145 TL çok ama çok pahalı cidden sırf fiyattan dolayı bile bu ara E-Kitap'a yüklenmek mantıklı ama bunun yanı sıra şöyle de bir durum var eğer Akademisyenlik gibi bir hedefiniz varsa veya Sosyal Bilimlerle ilgili bir bölümde okuyorsanız bir kütüphaneniz olmalı bunun pek çok nedeni var tabi ki. Sayısalcılar kızmasın tabi ki onlarında kitaplığa ihtiyacı var. Kısacası sebeplerim bunlar ne zaman ki ülkemizde kitap fiyatları düşer o zaman Kitap almaya geri dönerim. Açıkçası sadece fotoğraf çektirmek için bile kitap alan bir sürü insan var ülkemizde pek fazla kitap okunmadığı ise ayrı bir gerçek talep olmadığı halde bu kadar yüksek fiyatlar bilemiyorum ilginç belki de talep olmadığındandır. Hani az ürün daha pahalıdır hesabı.
tumblr_mjxogyPp2u1qgwg37o1_500.gif
трагедия

Bu Konudaki Yorumlar
E-Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz? - Yazar: Henri - 19-06-2020, 06:15
E-Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz? - Yazar: Faramir - 19-06-2020, 10:04

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.