21-06-2020, 22:08
O portreler kodlar şeklinde, resim şeklinde değil. Bir kısım hükümdarın portresinin resmini alıp ekleyemeyiz Kütüphane'ye maalesef.
Topraklarına claim atıp talep edebilirsin.
(21-06-2020, 19:17)Atlifilozof :(21-06-2020, 19:07)Duman : Event gelecek, bir ihtimalle başarılı olacaksın, bir ihtimalle başarılı olacaksın fakat senin yaptırdığın açığa çıkacak, bir ihtimalle başarısız olacaksın. Sahip olduğun Plot Power'a bağlı.Evet onuda şimdi fark ettim. Leon Galicia ve ben kardeşiz. Navarra ve oradaki başka bir krallık ise bizim soyumuzdan. Herkes akraba. Niye bilmiyorum ama hoşuma gitti böyle olması :)
O yılda İberya'daki tüm krallar kardeş/yeğen.
Entrikaları beklemedim. Çünkü Leon Galicia ya saldırdı bende önce Leona sonra Galiciaya saldırdım ve ele geçirdim. Fakat savaş bittikten sonra Leon toprakları eski Leon krallığının kontlarına ve prenslerine galica toprakalrıda yine aynı eski kontlara kaldı. Yani bana bağlılar fakat aynı kişiler vasalım olmuşlar. Bütün topraklar benim,haritada castilla nın. Böyle olunca ilişkimiz bozuk oluyo onlarla bide vasalım bunlar. Bunu Nasıl engellicem.
Topraklarına claim atıp talep edebilirsin.