04-07-2020, 21:01
Kütüphaneden kitap almak pek tercihim değil çok zor durumda kalırsam ancak başvuruyorum. Bunun nedeni ise her zaman ulaşılabilir olmamasından kaynaklı mesela Pandemi dönenimde uzunca bir süre kapalı kaldı kütüphaneler kendi şahsıma ait bir kütüphanem olmasaydı şayet ödevlerimin bir çoğunu yapamazdım şayet hocalar en az 5-10 kaynak arası istiyor ödevlerde dipnot ve kaynakça olarak. Bunun yanı sıra Şahsıma ait bir kütüphanemin ve çalışma ortamımın olması beni çalışırken motive ediyor tüm kitaplarım listeli ve ayrılmış halde türlerine göre. Miras olarak ise rahmetli dedemin bazı kitaplarını aldım. İçinde 1896 basımı kitap bile vardı herhalde o da babasından filan aldı bilemiyorum. Kitaplık oluştururken dikkat ettiğim en önemli şey ise kesinlikle İhtiyacım olmayan kitapları almamak yani alanıma göre kitaplar daha öncelikli fakat bu kendi zevklerime de engel olmuyor isteğim türde bir kitap olursa onuda alıyorum. Kitap kendinize aitse kesinlikle daha rahat içeriğe ulaşıldığını düşünüyorum bu devirde hiç şüphesiz kütüphane oluşturmak pahalı ama şahsımca herkesin kendi kütüphanesine sahip olması lazım en azından ilgilendiği alanda.
трагедия