11-07-2020, 12:21
Aşırı iyi giderken mod tarafından müdahale yedim, sabote edildim. İtalya savaş açtı. O sırada zaten Afrika'da bölük vardı. İyi de direndiler. Sonra Balkan Savaşları'na hazırlandım. Osmanlı'nın en büyük silahı, insangücü. Bölük şablonuna bir topçu ekledim ama Osmanlı'nın sanayi gücü malum. 1-2 senede ordu 100 bölüğü buldu. Nihayet Balkan Savaşı da başladı. Müthiş direndim ama İtalya'nın bir anda Anadolu'ya çıkarma yakalarken gördüm. Donanmayı gönderdim ama çıkarmayı enteresan şekilde engelleyemedi. En azından geciktirmedi. Hemen ordunun bir kısmını oraya gönderdim. Bu sırada Trablusgarp'ta İtalyan birlikleri imha ettim. Onları da Anadolu savunmasına gönderdim ve Anadolu'da öylece direniyorken bir anda İtalya beyaz barış yaptı ve Anadolu'dan çekildi. Şanslıyım ki Anadolu'da sadece İtalyanlar vardı. Hemen oraları geri aldım. Sonra Sırbistan sınırını yardım ve Sırbistan'ı böldüm. Bu sırada İtalya savaşa geri girdi. Karadağ'ı komple işgal etmiştim. Bayağı işgal yapmıştım. Geride İtalya ve Bulgaristan kalmıştı. Her şey lehimeydi ama bir anda Avusturya-Macaristan Sırbistan'a savaş açtı ve saçma sapan şekilde benim savaş bitti. Beyaz barış yaptık :(((((
Ama var ya, büsbütün ordu veteran seviyesine kadar çıkmıştı. Trablusgarp'ı kaptırmayıp üstüne toprak alacaktım. Puh Allah belañı versin, pu Allah cezañı versin eeey.
Ama var ya, büsbütün ordu veteran seviyesine kadar çıkmıştı. Trablusgarp'ı kaptırmayıp üstüne toprak alacaktım. Puh Allah belañı versin, pu Allah cezañı versin eeey.
İhtiras, keder, heyecan, marjinallik, monşerlik, kaygı ve aşırı miktarda Türklük barındırır.
Sen eğme, eğilsin alnı karalar / Dalkavuklar, p...lar ve maskaralar