19-07-2020, 23:06
(Son Düzenleme: 24-01-2025, 00:23, Düzenleyen: Craetus. Toplamda 1 kere düzenlenmiş.)
5-6 aydır amatör bir şekilde çizim yapmaya çalışıyorum. YouTube'dan izlediğim bir kaç video ile basit temelleri öğrendim. Kolay bir program, her gün bir şeyler çizdikçe el alışkanlığı artıyor. Gerisi hayal gücünüze kalıyor. Pek çok tool'un ne işe yaradığını bilmiyorum. Bir şeylere ihtiyaç duydukça YouTube'dan izleyip öğrenmeye çalışıyorum.
Bir arkadaşım ile beraber basit bir telefon oyunu geliştirme fikrimiz var. İçeriğinde kullanabileceğimiz bazı görseller çizmeye çalıştım. Pek çoklarından bazıları:
Eğer siz de kullanıyorsanız veya olur da bir gün kullanırsanız sorularınızı bu konu altında yazabilirsiniz. Bildiğim bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım.
Bir arkadaşım ile beraber basit bir telefon oyunu geliştirme fikrimiz var. İçeriğinde kullanabileceğimiz bazı görseller çizmeye çalıştım. Pek çoklarından bazıları:
Eğer siz de kullanıyorsanız veya olur da bir gün kullanırsanız sorularınızı bu konu altında yazabilirsiniz. Bildiğim bir şey ise yardımcı olmaya çalışırım.