[MOD] Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması (İptal Edildi)
Arkadasin elestirdigi sey bana kalirsa burda banka hesabini paylasmasi.Ceviriyi yapan arkadas ingilizce bilmiyor.Boyle bir sey olabilir mi? Hadi eventleri google translate den cevirdin be kardesim demesneyi malikane diye cevirmek nedir. Miri arazi - Hukumdar Topragida mi yazamadin diyecegim de tarih bilgisi olduguna da supheliyim bu arkadasin. Sen isini dort dortluk yapmiyorsan emek sarfetmiyorsan yardim icin iban da koymayacaksin oraya kimse kusura bakmasin.
Eu4 cevirisi yapan kardeslerimize laf eden var mi?Ellerine saglik tam olmasa da HATASIZ ceviri yapmak icin ugrasmislar.O kardeslerimizin mesela bagis istemesi anasinin ak sutu gibi helaldir ama bu yapilan sey icin aynisini soyleyemiyorum.
[+] 1 üye casaryus96 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması - Yazar: casaryus96 - 30-07-2020, 13:58

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.