13-02-2016, 04:40
Savaş eğlenceli ama gidip yıllarca bekleyince değil tabiki. Wargoal'ümü almışım max 25 ws u oradan almışım italyanın sicilya hariç tüm kaleleri fethedilmiş etiyopyanın başkenti ve yanındaki kaleler fethedilmiş ve tek kurtuluşun benden oyun içi mekaniği olan stabhiti yememen. Savaşlarda harcanır paralar ben borçlanabilirim . Gayet doğal savaşıyoruz 200k ordu var. Sen de bu sırada kazanıyor olabilirsin . ama paran sana ws veriyor mu? we azaltıyor mu ? 2 saattir burada müttefiğim Prusya'nın bana aylık attığı 4 altına ağlıyorsun. Eğer yenilirsem sebep de expansion explo aldım diye zemin hazırlıyosun. bu oyunun mekanikleri büyük ülkelerin savaşları için yeterli değil. Ben amacıma ulaşıp uzun yıllar orayı tuttum. Senin gelip alman lazım. iyi oyuncusun kabul ediyorum ama bir oyuncu tüm italyada 10 kaleyi tutamıyorsa savaş sebebini kaybediyorsa müttefiginin başkenti düşmüşse ve tek çaresi bekleyip sağa sola fransa ya para atıyorlar fransaya bak ne hallerde demekse de bu oyunculuk değil tamamen oyun mekaniklerinin şansı oluyor. eğer bana burada hala fransa silah bırak diyebiliyorsan oyun mekanikleri sayesindedir. bu kadar uzun yıllar süren ve net şekilde wargoal ün tutulduğu savaşlarda koşulsuz teslimiyet değil ws için yeterli barış anlaşması yapılabilir. öteki türlü zevk bırakmıyor. muhtemeln bu yüzden de yarın gelmem. başkası oynayabilir.