10-08-2020, 15:03
(Son Düzenleme: 10-08-2020, 15:06, Düzenleyen: EgbertOfEngland.)
Shimazu ideası zaten Japonyanınkinden çok daha iyi Ben Ülkenin Japonyaya dönüşmesini istiyorum ama Government Rank Kingdom olduğu için oyun izin vermiyor
Zaten Daha Daimyo kalmadı Adada hepsini fethettim Bi ben bide Ashikaga var Kısacası Government Rankımı Kingdomdan Duch ye düşürmem lazım
Ashikaga nın Tüm vasallarını fethettim zaten adanın %80 i bende %20 si fln ondan Ama Government Rankım Kingdom olduğu için Kuramıyorum Japonyayı Kısacası Rankımı Duch ye düşürmenin bi yolunu bulmam lazım
Zaten Daha Daimyo kalmadı Adada hepsini fethettim Bi ben bide Ashikaga var Kısacası Government Rankımı Kingdomdan Duch ye düşürmem lazım
(10-08-2020, 13:11)Defterdar :(10-08-2020, 12:48)EgbertOfEngland : Japon Daimyo larından biri olan Shimazu ile oynuyordum oyunda ilerledikçe büyüdüm ve en son Ashikgadan Bağımsızlığımı aldıktan Sonra
tam Japonya kurabilecekken O anlık bi dikkatiszlikle Japonya kurmadan Government Rankını Kingdom yapma tuşuna bastım Artık Japonya kuramıyorum Krallık olduğum için bi çözümü var mı
İstediğin cevap değil ama,
Boşver Japonya kurma Shimazu fikirleri ve Shogunate yönetim biçimi daha iyi.
Shogunate olunca milletleri Vassal olarak salınca millet Daimyo olarak salınıyor ve diplomatik ilişki slotundan yemiyor.
Ama bunun bir sıkıntısı da var,
Daimyo'lar yani Vassal'ların birbirine saldırabiliyor buna dikkat et.
Ashikaga nın Tüm vasallarını fethettim zaten adanın %80 i bende %20 si fln ondan Ama Government Rankım Kingdom olduğu için Kuramıyorum Japonyayı Kısacası Rankımı Duch ye düşürmenin bi yolunu bulmam lazım