14-08-2020, 07:56
(Son Düzenleme: 14-08-2020, 08:43, Düzenleyen: turkish_yamacı.)
(01-08-2020, 17:11)Everetts : Konuyu görünce aşırı mutlu oldum. Eline koluna sağlık. Sana laf atanlar, bu oyunu bilmiyordur ya da sözde para kazandığını düşünüp kıskançlık krizine girmiş insanlardır. Sırf bunları yazmak için üyeliğimi yaptım.Bu benim hatamdan kaynaklıdır.
Ek olarak dosyaları indirdim. Kurulma kısmında mod ve localisation dosyalarını atın demişsin ama indirdiğim klasörde sadece mod klasörü bulunuyor.
Bilinmelidirki bu yamayı boş zamanlarımı değerlendirmek ve kendimi geliştirmek için başladım. Ben hiçbir zaman çevirmen olduğumu yada profesyonel olduğumu söylemedim. Bu işi hiçbir zamanda para için yapmadım. Çevirirken eğlendiğim ve birşeyleri değiştirebildiğimi gördüğüm için başladım. Eskisi kadar sık güncelleme yapmadığımın elbet bende farkındayım. Ama bu keyfiyetten değil zorunluluktan kaynaklıdır. Eleştirileriniz öyle bir durumda ki tarih bilgimi bile sorgular hâle gelmiştir. Benim sizleri yama kullananları memnun etme gibi bir çabam yok. Sonuçta yama karşılığı sizden para almıyorum yada şu kadar bağış gelirse güncelleme yapacağım da demiyorum. O yüzden bedavaya alınan malın eleştirisi olmaz tavsiyesi olur. Bu yamayıda sizler için değil kendime yapmak için başladım. Sonra dedimki neden bundan diğer insanlarda faydalanmasın ama nankörlük diz boyu. Bundan böyle büyük değişiklikler yapmadığım sürece güncelleme yapmayacağım. Herkese iyi günler dilerim