02-09-2020, 17:30
Genel oyun taktiği olarak merkezi oynayıp az sayıda vasalla sürekli ilişki kasarak idare etmek mümkün. Yetenek ağaçlarında da bir tanesine takılıp kalmayın. Her yetenek ağacından bazı kilit özellikleri alıp sonrakine geçin. Koz üretme planı özellikle çok iyi oluyor. Sağlık arttıran yetenekler yine çok önemli. Tek tek hepsini hatırlamıyorum ama siz bulursunuz. Ayrıca paralı asker almaktan çekinmeyin. Aylık giderleri olmadığı için bir kere alınca 3 sene boyunca para vermiyorsunuz. Gerekirse borca da girebilirsiniz.
Oyunda genel olarak koz elde etmek biraz zor geldi bana. Claim elde etmek kolay ama ülke içinde çok işe yaramıyor. Vasallarla sözleşme yaparken taviz vermemek istiyorsanız koz gerekiyor. Casusbaşını yollayarak koz bulmaya çalışmak dışında bir yol bulamadım. O şekilde de saraydaki bütün gereksizlerin sırlarını öğrendim ama yine de lorda dair bişey çıkmadı ne yazık ki. Siz koz elde etmek için farklı yollar bulabildiniz mi?
Oyunda genel olarak koz elde etmek biraz zor geldi bana. Claim elde etmek kolay ama ülke içinde çok işe yaramıyor. Vasallarla sözleşme yaparken taviz vermemek istiyorsanız koz gerekiyor. Casusbaşını yollayarak koz bulmaya çalışmak dışında bir yol bulamadım. O şekilde de saraydaki bütün gereksizlerin sırlarını öğrendim ama yine de lorda dair bişey çıkmadı ne yazık ki. Siz koz elde etmek için farklı yollar bulabildiniz mi?
Sic Parvis Magna