16-10-2020, 11:28
-Kararlar sekmesine bakmaktan başım döndü. O kadar çok zorlu karar var ki Atatürk ün PP bonusları olmasa bittik. Adanayıda içine alan Malatya bölgesinin Kürt coresi olması hoşuma gitmedi.
-Çelik eklemeleri ve petrol iyi olmuş. Krom her zamanki gibi yine çöp.
-Varlık vergisini falan görünce vay be dedim.
-Kemalist yoldan gidiyordum Atatürk'ün ölmesi eventi gelmedi tam fark edemedim belkide.
-Standart odak ağacına alışmışız tüm ulusal odakları açmaya şimdi gittiğimiz yola göre tonla odak boşa düşünce içim cızladı.
-Askerlerin konuşmaları ve giyim kuşamları iyi olmuş. Ayrıca Hafif tankın, supportun açık olması uçakların kuyruğundaki Türk bayrağı hoşuma gitti.
Alışıncaya kadar Türkiye ızdırap ama sonra güzel sonuçların çıkacağını umuyorum.
-Çelik eklemeleri ve petrol iyi olmuş. Krom her zamanki gibi yine çöp.
-Varlık vergisini falan görünce vay be dedim.
-Kemalist yoldan gidiyordum Atatürk'ün ölmesi eventi gelmedi tam fark edemedim belkide.
-Standart odak ağacına alışmışız tüm ulusal odakları açmaya şimdi gittiğimiz yola göre tonla odak boşa düşünce içim cızladı.
-Askerlerin konuşmaları ve giyim kuşamları iyi olmuş. Ayrıca Hafif tankın, supportun açık olması uçakların kuyruğundaki Türk bayrağı hoşuma gitti.
Alışıncaya kadar Türkiye ızdırap ama sonra güzel sonuçların çıkacağını umuyorum.