Sohbet: Oyun Sohbetleri #2: Oyunları %100 Olana Kadar Oynamak
%100 Yaparak Bitirdiğiniz Oyunlar
Henüz hiç bir oyunu 100 de 100 bitirmedim ama yaklaştığım oyunlar oldu özellikle Ac 4 %92/96 arasında bitime oranı ile bitirdim kala şeyler ilgimi çekmediği için uğraşmadım ayrıca Tomb raider 2013 ü de %88 ile bitirdim normal zorlukta ve buda beni tatmin etti. bölgelerin toplandıkça renk değiştirmesi olayı yüzünden ac 4 tte çok uğraştım ve tüm haritayı sarı renk görmek hoşuma gitti

Oyun İçi Başarımlar
ilgimi çeken başarım olursa kasmaya çalışıyorum

Harcanan Zamanın Değeri
bence değiyor tatmin olmuş hiassini bana veriyor

Tatmin Edicilik ve Verilen Ödüller
verilen ödüller çoğu zaman ufak olsa da güzel özellikle steamda nadir başarımlar vitrini kullanırsanoız nadğir başarımları sergielemek güzel oluyor

Tekrar Oynanabilirlik
eğer farklı bir karakter, farklı bi son yoksa ve de sevdiğim bir oyun değilse uğraşmam bile
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyun Sohbetleri #2: Oyunları %100 Olana Kadar Oynamak - Yazar: baywatch06 - 25-11-2020, 09:33

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.