04-12-2020, 22:38
İlk oyunda Hindistan deneyim derken @Ferreke İngiltere, @Yasin Ahmet ise Hollanda oynadı. Random haritadan ise Moğolistan'ın bozkırları düştü bahtımıza. Hindista beklediğimden güzeldi ama hem @Ferreke'nin şehrini tamamen yok ettikten sonra @Ferreke'nin haritanın köşesine çekilip yeniden kurulması hem de yanlışlıkla rev olan Yasin'in asker spamı nedeniyle tutunmaya çalışsam da tutunamayıp eridim. Oyunun sonunda da Yasin Ferreke'yi buldu ve yok etti. Sahi haritanın hem güneyi hem de kuzeyine yerleşmişti Ferreke ama sanırım 2. kez köyü yakılınca uzatmak istemedi. Bu oyundan pek resim alamadım ne yazık ki.
İkinci oyunda @reckdown ve @Yasin Ahmet ile oynayacaktık ki Yasin'in CK3 etkinliği olduğu aklına geldi ve oyuna devam edemedi. Biz de @reckdown ile 1v1 oynadık. Kısmetimize yine Moğol bozkırları geldi önümüze. Beş altı yeniçeri ve sipahı rushı sonucu 5 kadar köylümü kaybetsem de biriktirdiğim altın ve kartlardan aldığım asker ve daimyo sayesinde ilk önce dibime diktiği barakayı sonra da köyünü yıkmayı başardım.
İkinci oyunda @reckdown ve @Yasin Ahmet ile oynayacaktık ki Yasin'in CK3 etkinliği olduğu aklına geldi ve oyuna devam edemedi. Biz de @reckdown ile 1v1 oynadık. Kısmetimize yine Moğol bozkırları geldi önümüze. Beş altı yeniçeri ve sipahı rushı sonucu 5 kadar köylümü kaybetsem de biriktirdiğim altın ve kartlardan aldığım asker ve daimyo sayesinde ilk önce dibime diktiği barakayı sonra da köyünü yıkmayı başardım.