(10-12-2020, 18:10)Yohaynes : Benim aklıma takılan Geforcenow tecrübeniz nasıl bu oyundaki.Pek denediğim söylenemez.Eğer normal bilgisayardaki oynamaya göre aşırı fark hissetmiyorsanız ben de Geforce Now üzerinden oynayabilirim.
Oynanışın normal pc'de açmaktan hiçbir farkı yok açıkcası. 50mb internetim var benim şu an 1080p yüksek ayarlarda ray tracingle beraber rahatça açıyor. Düşük ayarlarda pek güzel bir oynanış olacağını sanmıyorum bu arada geforce denemelisin bence. Gidip 7500 liraya rtx2060'lı pc toplamak yerine abone oldum 30 liraya misler gibi açıyorum oyunu.
Fps düşüşü olsun silahın kontrolünü kaybetmek gibi şeyler hiç yaşanmadı. Bi tek kendi internetimin anlık droplaması yüzünden bir iki defa istikrarsız bağlantı verdi 1snliğine ekran dondu ama çokta sıkıntı olmadı.
Bu arada Cyberpunk yeni çıktığı için EU central serverlerinde aşırı bir oyuncu yoğunluğu var 5 dakika sıra var diyordu 1 saat giremedim sonra serveri güneydoğu avrupaya(bulgaristan) değiştirdim manuel olarak birkaç dakikada hızlıca girdi. Bu southeast serveri daha dün açıldı galiba, sofyada açmışlardı büyük ihtimalle bizim içindir yakında da büyütürler.
Hemen girme konusunda birazda şanlıyım çok fazla yoğunluk var bugün
edit:
Şöyle bir görsel ekleyim
俺たち 自由 に なれる の か ?