Fatih Sultan Mehmet ve İskender Bey ve arasındaki Mücadele
(14-12-2020, 18:37)4S0S : Arnavutluk'da bulunan güçte küçümseniyor sadece İskender Bey değil o coğrafyada Lehze Ligi adında bir birlik kurulmuş Osmanlıya karşı ve gerilla savaşı veriyorlar.Coğrafya olarak da dağlık bir bölge ve çok iyi bir komutan tarafından yönetiliyor.Fatih Sultan Mehmet niye bizzat kendisi gitmemiş diyecek olursak kendisinin zaten hasta olduğunu, her sefere  zorunda kalmadıkça kendisinin gitmediğini biliyoruz ve Arnavutluktan başka hedefleri var.Yüz binlerce asker gönderildiğine ben şahsen inanmıyorum, Osmanlı ordusu o dönemde neredeyse ara vermeksizin seferler halinde ve böyle büyük bir kuvvetin sadece Arnavutluğa ayrılması bana mantıksız geliyor.
Harp Tarihi adlı büyük diye bileceğimiz bir tarih kanalından görmüştüm, bu konuda pek bilgim olmadığından sayıları bilmiyorum ondan dolayı kesin birşey söyliyemem.Ama diğer konularda hak verdim birde Lehze Ligi hakkında bana biraz bilgi verirseniz sevinirim merak ettimde
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Fatih Sultan Mehmet ve İskender Bey ve arasındaki Mücadele - Yazar: ErenRada - 14-12-2020, 18:51

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.