Online'ya tekrar bi gireyim dedim. Noel arafesinde olduğumuz için tüm haritaya kar texturesi atmışlar. Görüntü kalitesi bayağı düşmüş. Çok kötü gözüküyor ya çöle ormana her yere beyaz texture atmışlar. Bir an acaba ben mi abartıyordum grafikleri gözümde diye şüpheye düştüm. Bildiğin ps4'ün en güzel oyunundan en kötü oyununa dönüşmüş. Kar atsalar sıkıntı değil hani karlı dağlar çok güzel ama burada sadece texture atmışlar beyaza boyamışlar toprağı.Yılbaşı geçsinde düzeltsinler. Edit: Baktımda sonradan birikecek kar diyen varda bakalım doğru mu
Onun dışında naturalist, moonshine(traderin daha fazla kazandıranı),... gibi birkaç rol eklemişler. Gerçi trader olarak iyi para kaldırmaya devam ediyorum. Hayvan spawnları da şu an sıkıntısız gibi duruyor. Düzeltmişler galiba bolca hayvan çıkıyor karşıma.
Bu arada pc tarafında oynamanızı tavsiye etmiyorum. Bolca hacker var hemde rockstar serverleri pek güvenli değil.
Onun dışında naturalist, moonshine(traderin daha fazla kazandıranı),... gibi birkaç rol eklemişler. Gerçi trader olarak iyi para kaldırmaya devam ediyorum. Hayvan spawnları da şu an sıkıntısız gibi duruyor. Düzeltmişler galiba bolca hayvan çıkıyor karşıma.
Bu arada pc tarafında oynamanızı tavsiye etmiyorum. Bolca hacker var hemde rockstar serverleri pek güvenli değil.
俺たち 自由 に なれる の か ?