HoI4 - Oyunu Beğenme - Beğenmeme Nedenleriniz
Alman AI Sovyete çok erken savaş açıyor
Alman açmazsa Sovyet savaş açıyor
Eğer klasik Axis ülkeleri dışında bir devletle oynuyorsanız ve Alliesla savaştaysanız sürekli çıkartma yiyorsunuz 40div garnizona ayırmak zorunda kaldım daha da istiyor ama manpower yok
Tarihsel yerine Avusturya Macar ve Alman İmparatorluğu seçmiştim kendimde Osmanlıyı kurmuştum ama AI sürekli çıkartma atıyor diğer AI da tüm çıkartmaları yiyor
Ya İspanya bana çıkartma attı ya daha neler Avustralyadan sürekli çıkartma yiyorum bide adaları aldıklarında çok sıkıntı oluyor 20 div koyuyor deliler
AI çıkartma atması değişmeli yılda 1 çıkartma falan atabilmeli
AI lojistik anlayışı da değişmeli bir adaya 20 div nedir ya
Aynı zamanda AI garnizon ve çıkartma atılamayan devletler konusu düzeltilmeli German Reiche atmıyorlar ama Avusturya Macaristan varsa Avusturyaya bol bol çıkartma atıyorlar
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Oyunu Beğenme - Beğenmeme Nedenleriniz - Yazar: AIOyuncu - 25-12-2020, 09:11

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.