29-12-2020, 12:12
Sonunda oyunu bitirebildim şimdi diğer oyun sonlarını ve yapmadığım yan görevleri yapıyorum. Oyun başında sürekli yeni özellikler tanıtıp oyunun kalanında da bu şekilde devam edecek hissi uyandırmıştı lakin öyle olmadı. En azından karakterimizi daha fazla geliştirebilirdik daha fazla kıyafet seçeneği daha farklı özellikleri olan silahlar olabilirdi. Bu haliylede son derece eğlendim sanki oyunun çıkışı biraz aceleye getirilmiş gibi. Çünkü bu kadar detaylı bir şehir yaratılan oyunda daha çok içerik bekliyor insan. Oyuna puanım 7/10 eğer yeni bir içerik eklerlerse mutlaka oynamak isterim bu oyunla ilgili geliştirilebilecek çok şey var.
Oyunun gecikmesine yeni nesil konsolların çıkması sebep olmuş olabilir. Oyunun grafikleri ilk tanıtılan versiyondan daha iyi her şeyi yeniden modellemeye başlamış olabilirler şehrin her tarafına neon ışıklar atmışlar bir süre sonra yetiştiremeyeceklerini anlayıp ertelemeye başladılar daha sonrada hazır olmadan çıkarmak zorunda kaldılar. İlk versiyon büyük ihtimalle ps4'te sorunsuz çalışabilirdi. Belkide yapmaları gereken neye başladılarsa onu bitirip daha sonra yeni nesil konsollar ve pc için grafik güncellemesi yada yeni bir oyun versiyonu çıkarmaktı.
Oyunun gecikmesine yeni nesil konsolların çıkması sebep olmuş olabilir. Oyunun grafikleri ilk tanıtılan versiyondan daha iyi her şeyi yeniden modellemeye başlamış olabilirler şehrin her tarafına neon ışıklar atmışlar bir süre sonra yetiştiremeyeceklerini anlayıp ertelemeye başladılar daha sonrada hazır olmadan çıkarmak zorunda kaldılar. İlk versiyon büyük ihtimalle ps4'te sorunsuz çalışabilirdi. Belkide yapmaları gereken neye başladılarsa onu bitirip daha sonra yeni nesil konsollar ve pc için grafik güncellemesi yada yeni bir oyun versiyonu çıkarmaktı.