Red Dead Online Başlangıc Rehberi
4-5 arkadaş birlikte oynarken baya para kazanıyorduk. Herkez trader görevinde deposunu dolduruyordu sonra sırayla birbirimizin görevlerini tamamlıyorduk. Tek kişi tamamlarsan atıyorum 180$ kazanıyorsun, 5 kişi yaparsan tüm arkadaşların 180$ kazanıyor. O yüzden bu oyunda en büyük kazanç kaynağı arkadaşın olması. Eskiden görev yarıda kalınca internetin kesilince felan tüm ilerlemeyi kaybediyordun artık kaybetmiyorsun. Birisi trader görevini yaparken seni soysa bile oyundan çıkıp girince hiç ilerleme kaybetmeden tekrar görevi yapabiliyorsun. Trader görevini boostlayan bir etkinlik vardı bir günde 2000$ kazandığımız olmuştu. Çok altın kazanmak için her gün oyuna girip daily görevleri yapmak gerekiyor. Hiç aksatmadan girersen kazandığın altın ikiyle üçle felan çarpılmaya başlanıyor. Ben her gün giremediğim için çok altın kazanamıyordum. @cemal 'in dediği gibi sadece başlangıçta zor onun dışında sadece haritada dolaşmak bile keyifli bir sürü içerik eklediler eskisi gibi değil.
[+] 1 üye Rzenma nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: cemal - 29-12-2020, 13:07
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: altnkurt - 29-12-2020, 13:15
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: cemal - 29-12-2020, 13:21
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: Kirpi - 29-12-2020, 13:42
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: cemal - 29-12-2020, 13:57
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: Rzenma - 29-12-2020, 14:15
Red Dead Online Başlangıc Rehberi - Yazar: cemal - 06-01-2021, 17:40

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.