[MP] Victoria 2 - HPM Multiplayer: Aralık 2020
Fransa olarak topraklarımızı vietnam ve afrikada genişlettik.Avrupada ise hoş olmayan olaylarla karşılaştık Osmanlının ispanya ve italyada toprak almasını kınıyoruz.Osmanlı bu topraklarla ne yapmak istediğine anlam veremiyoruz.Almanyaya ise alsacedan vazgeçmesini şiddetle tavsiye ediyoruz alsace için gerekirse savaşmaya ise hazırız.hedeflerimizden biri ispanya veraset savaşından beri olan olan ve büyük napolyon döneminde nerdeyse başarıya ulaşan ispanya ve fransa topraklarını bir arada toplamaktır.Hedefimiz kuzey ispanya topraklarını kapsamaktadır.Şuan ispanyada olan müttefikimiz birleşik krallığın güney ispanyadaki topraklarını olumlu karşılarken osmanlının ispanyadaki topraklarını kınıyoruz.eğer vasconia aragon bölgemize osmanlı tarafından sınır kışkırtması gelirse misliyle karşılık vereğimizi tüm devletlere bildiriyoruz.

Ayrıca yılbaşı etkinliği dolayısıyla iptal olan bir oyun gününü bu hafta ek bir gün olarak oynanmasını sayın oyuncuların oylamasına sunuyorum.oyun öyle bir tarihte kaldı ki açıkcası benim için tadı damağımda kaldı.olaylar tam patlama eşiğinde hem etkinlikte böylece 1 hafta erken bitebilir.
[+] 2 üye notrdum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 2 - HPM Multiplayer: Aralık 2020 - Yazar: notrdum - 09-01-2021, 15:03
vic2 mp - Yazar: SENCER TÜRK - 24-01-2021, 17:41

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.