11-01-2021, 22:01
(11-01-2021, 12:05)SoulForged : Oyuna sonradan katilmama ragmen co op oynadigim arkadasla cabuk uyum saglayip oyuna adapte oldum. Basta baya iyi durumdaydik yeni dunyada iki ada ve eski dunyada uc adamız vardi. Sonradinda teker teker herkesle savastik adalarimiza goz koydular direndik direnemedik yeni dunyadaki gucumuzu kaybettik ama yıkılmadık yine yola devam.
Oyunu coop ove cok kisiyle oynadigimizdan midir asiri lag oluyor bazenze 2-3 dk pause yemis gibi bekledigimiz oldu baya sinir bozucuydu onun disinda baya zevkli eglenceli oyun oldu bir sonraki oyun gununu iple cekiyorum.
Bir de savas acip ada alip sonra bisey olmamis gibi baris atmak da nedir? Bildigin zorbalik tabi bunun altinda kalmicaz fakat bircok gucle ayni anda mucadele etmesi de kolay degil
Askeri skorda en dusuk sizdiniz, geminiz az sandim. O yuzden direk saldirip alayim dedim, kucuk bir ada oldugu icin fazla diretmeyeceginizi dusundum.
Takilma sorununa gelince onemi bir kismi sanirim auto save olayindan kaynaklaniyor oyunun sonrarina dogru aklimiza gelip auto save araligini uzattik bir daha kine tamamen de kapatabiliriz. Daha hizli oalcagini dusunuyorum.
Herhese uyarsa haftaya pazar devam edelim.