13-01-2021, 04:00
(13-01-2021, 00:54)Henri :(13-01-2021, 00:17)GespensterPanzer : Zamanında yorum yapmış, oynadıktan sonra editlememişim. Oyunu çok beğenmiştim, oyun tarzı tahmin ettiğimiz gibi souls-variydi. Senaryosunu ve oynanışını da çok beğendim, sonunda güzel bir lightsaber oyunu var elimizde. 2.si gelse de oynasak keşke.
Ben yalnızca giriş kısmını ve ilk gezegeni (Bogano) oynadım. Bilgisayarım pek kaldırmadığından sadece göz atabildim. Yine de oynadığım kadarıyla çok keyif aldım. Güzel bir deneyim oldu. Her ne kadar bir gün oyunun tamamını oynayıp tam anlamıyla deneyimlemek istesem de umarım devamı gelmez.
Electronic Arts'a hiç güvenim olmadığından ve Star Wars markasının suyunu sıkmak için her türlü fırsatı değerlendirdiklerinden hikayesi beş para etmeyen, oynanışı birbirinin kopyası ve adeta kozmetik kusan Fallen Order benzeri/devamı oyunlar görmek istemem. Bundan ziyade hoş bir anı olarak zihnimde yer tutmasını, canım çektiğinde ise tekrar oynamayı isterim...
Açıkçası görüşlerine katılıyorum ancak serinin hem hikaye olarak hem de teknik olarak 2. bir oyunu hakettiğini düşünüyorum. Bir tık daha üstünde çalışılmış bir şekilde hikayeyi güzelce kapatabilirse bence harika olur.