Bilgi: Hearthstone - The Darkmoon Races Kart Tanıtımları ve Bilgiler
Öne çıkan kartlardan biraz bahsedeyim.
  • Envoy Rustwix value kartı, bence güzel kart ama metada ne kadar yer bulur meçhul.
  • Keywarden Ivory eğlenceli bir kart gibi gözükse de sevmedim, card generation can sıkıcı bir boyuta ulaştı bu yılın kartlarında.
  • Felfire Deadeye tehlikeli bir kart.
  • Lifestealli Libram silahı Libram'ı +8/+8 Buff ve 2 manalık Epic kartın hakimiyetinden alıp "sen kontrolsün, kontrol kal" yaklaşımına geri döndürmek için tasarlanmış gibi. Ancak 5 atağıyla bunun da ters tepeceğini ve kontrol/healer yerine finisher olarak kullanılacağını düşünüyorum.
  • Shenanigans ilginç kart, combo bazlı destelerde disrupt etkisi yaratabilir iyi denk gelirse.
  • Deathwarden 35 kartlık serinin efekt olarak en güzel kartı.
  • Runaway Blackwing, Dragon Druid destesine gidebilir.
  • Moonfang Aggro/Zoo'ya karşı zayıf, orta/büyük boyutta minionlara karşı iyi. Bir şeyler yaparsa "Beast" tagından alacağı başka bir kartla sinerjisinden yapar diye düşünüyorum.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.

Bu Konudaki Yorumlar
Hearthstone - The Darkmoon Races Kart Tanıtımları ve Bilgiler - Yazar: Duman - 20-01-2021, 10:07

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.