21-01-2021, 00:08
(20-01-2021, 23:17)Duman : Amazon'da 2 mouse dikkatimi çekti, biri Logitech G102, 212 liradan 185'e düşmüş. Diğeri ise G300s, 242'den 169'a düşmüş. Normal şartlarda G300s çok daha makul bir seçenek gibi (fiyatının daha yukarıdan daha aşağıya düşmesi) ancak emin olamadım. Benim önceki mouseta ek tuşlar soldaydı ve çok daha rahat kullanıyordum, G300s'te ek tuşların hepsi yukarıda, öte yandan G102'de ise yanda. Sanki G102 daha iyi gibi geliyor.
G300s ufak bir fare benim elime tam oturmuyordu. Sol elini kullananlarda rahat kullanabilsin diye simetrik tasarlanmış sağ elini kullanıyorsan bir avantajı yok yüzük parmağınla sağdaki ek tuşları kullanmak konforlu değil ben bu fareyi 4 sene kullandım sağdaki tuşlara hiç basmamış olabilirim. Önce orta tuş bozuldu sonra sol tık bozulunca değiştirdim ve aşağıdaki fareyi aldım. Bloody fareleri birçok arkadaşım tavsiye ediyordu dikkat etmen gereken tıpkı aşağıdaki gibi core3 aktif yazanları almalısın yoksa makro programını kullanamazsın. Logitechlerin ucuz versiyonları diğer farelerden çok da farklı değil ama logitech yazılımları kullanıcı dostu nasıl kullanacağını 2 dk içerisinde çözebilirsin.
https://www.amazon.com.tr/A4-Tech-Bloody...254&sr=8-6