09-08-2015, 21:48
(09-08-2015, 20:33)GaulTurk : Yahu kardeşim, "evet olabilir" ya da "hayır bence olmasın" diyeceksin bu kadar basit, ne bu saçma sapan laflar. Oyun içinde de habire "TATİL TATİL" diyip oyunun düzenini bozuyorsun. Duman "MP'nin save'i silindi" dese zil takıp oynayacaksın. Senin kafana silah tutan mı var oyna diye anlayamadık ki.
"Her gün oynamıyor muyuz zaten" diyorsun, evet oynamıyoruz son 4 günde 2 defa oynadık. Bu konunun ilk sayfasına dönersen oyunun her gün olduğunu göreceksin. Ben de bu yüzden bugünlük 1 saat ekleyelim dedim. Sadece bir fikir önerdim.
Oyun başından beri bütün sessionlara eksiksiz katılan benim, 2 session kaçıran sensin. EU IV multilerinde oynadığın ülkenin etrafındaki insanlar için önemi olması insana sorumluluk yükler, ben bir gün gelmezsem AI ortalığı karmakarışık hale getirir, insanların oyun zevkinin içine edebilir. Ben bunu bilecek, bu sorumluluğa sahip olgunlukta bir insanım, ancak her gün oyun olması insanları "sıkıyor", "bayıyor", oyunun tamamen bir "iş" haline getiriyor. Her gece saat 10 ile 1 arası her şeyi bırakıp oyuna geliyor muyuz? Evet. Oyun başından beri toplam 2 tatil oldu diye burada "oyun düzenini bozuyorsun" demek kafasına esince sessiona gelmeyen adamın haddine değil.