Günlük: Hearthstone - Core Set ve Classic Format
Kastedilen assasinate, dragon keeperlar ve diğer druid kartı ise katılamayacağım.Eski kartlardan girecek olan varsa daha iyisiyle gelmek zorunda çünkü son 2 yıldır gelen expansion lardaki kartlar oldukça güçlü.Zaten Ysera, Deathwing gibi kartların standartda kullanımı sıfırdı.Assasinate de aynı şekilde.Malygos ise Druid deki silah gittiğinden beri birkaç fantastik deneme hariç kullanımı yoktu.Olsa da kanser edici düzeydeydi bu hali iyi olmuş.Şu halleriyle kullanılan olur mu derseniz yine zannetmiyorum.9-10 manalar oldukça pahalı manalar sen 9. turunda 4/12 ejder oynayacaksın da gelecek tur dream kartları ile verim alacaksın.9.tura bile ulaşmıyor çoğu oyun aggro deste çok fazla.İşin ilginç gördüğüm yönlerinden biri de assasinate kartı.4 manaya indirilmiş fakat halen rogue için pahalı diyebilirim.Rogue öyle bir hale geldi ki 4 manalık edwin bile pahalı geldi rogue lara.Assasinate yi 4 manaya oynamak yerine aynı turda zibilyon kart oynayıp 1 manaya 4-5 damage minion a çıkartıp 2/1 koyan kartı var rogue'nun.Zaten secret passsage attı 4 manaya assasinate geldi mi gg.

Asıl problem çok hızlı olan meta ki bu kartların şu ana kadar yenilenmiş olanlardan bahsediyorum çoğunu oynatmayacak.Kartların güçlendirilmesi problemi ise gelen setlerle alakalı diye düşünüyorum.Deathwing arenada oynanım yeri bulur, Malygos kolay kolay bir yere giremez, Ysera'yı deneyenler olacaktır fakat dediğim gibi meta ya dayanmaları çok zor.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Hearthstone - Core Set ve Classic Format - Yazar: Duman - 21-02-2021, 19:55
Hearthstone - Core Set ve Classic Format - Yazar: iberkay - 22-02-2021, 16:31

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.