Arkadaşlar gerçekten bu kadar uzamasına gerek varmıydı anlayamıyorum simdi diyecekler kirim boş konuşuyor yine allylari yek tek düstügü için ağlıyor burda allylarım umrumda bile degil ayrıca duman neyi belirtmek istiyorsun emin degilim sen bana şimdi kirim otto ve timurun güveniyle kuzeyde ilerliyor diyorsun srnce ne yapmalıydım ikisiylede zıt giderek veya neutral giderek muscovyi 1 2 horde devletiylemi yok edecektim hadi onu geçtim muscovy beni çok geç fark etti ve engellemeye çalıştı ben adamin tum sinirlarini çevreledikten sonra adam büyüyemedi tabi durdurabilirdi beni ama yapmadı Kirim' in Otto ile yakın ilişkileri tarihede uygun Timur desen aralarında bir hüsumet yok ki hani bunuda laf demeyin diye yazıyorum. Burda alternatif tarih oynuyoruz ve belli kurallari var bu mp nin degilmi duman bu kuralla arasında kendini güvenceye alarak korkak oynamak yasaktır yok değilmi ? Bu oyunda müttefik siniri var onu aşmıyoruz değilmi ? Bu oyunda sen otto ve timurun gücünü kiyasliyorsun Timur benim yardımımla zar zor yeniyor hintli devletleri Ottonun ezip geçmesi için 6 ay yeter Ottonun Batı ve güney sinirindan saldiri yemesi normal doğu sinirini güvene aldi etik değil peki neden ? Lütfen bana ya Reo işte liseli boş boş konuşuyor deyip saygı duymamazlık yapma sen bana saygı duymayarak büyüklüğünü gösteremezsin. Teşekkürler
Denemeyi bilene imkansız yoktur.
- III.Alexandros (Büyük İskender)
- III.Alexandros (Büyük İskender)