18-03-2021, 01:28
Seride yaşanan olayları genel olarak taciz, hatta tecavüz olarak yorumlayan pek çok insan olmuş. Açıkçası serinin ilk 2 bölümünü izleyip öpüşme sahnelerini "düz öpüşme sahnesi" olarak görürseniz böyle bir kanıya kapılmanız muhtemel. Karakterlerin bu hareketleri yaparken anlatmak istedikleri şey bayağı farklı ilerleyen bölümleri izlediğinizde zaten bu arkadaki hikayeyi çözebiliyorsunuz. Olay genel olarak Yuzu'nun Mei'ye olan karşılık bulamadığı aşkını konu alıyor. 6. bölümün sonunda Mei, Yuzu'ya gerçekten bir şeyler hissetmeye başlıyor ve 7. bölümde bunun farkına varıyor. Olay buradan sonra subplotlar üzerinden bu ikilinin birbirine ne kadar bağlı olduğu test ediliyor fakat sürekli bir şekilde birbirlerine duygularını anlatamıyorlar. Bundaki en büyük aktörler Yuzu'nun fazla saf ve korkak, Mei'nin ise çok içine kapanık ve uzak olması. İnişli kalkışlı bir hikayenin sonunda tatlıya bağlanıyor fakat hüzünlü bir sonla bitip beni ağlatmayı başarsaydı düşünmeden 10 puanı yapıştırırdım fakat bazı yerlerde istediğimi veremedi. Seriye son puanım 10 üzerinden 9.5, bunu da 10'a yuvarlıyorum. Tekniken ilk 10 verdiğim anime olacak fakat buna kıyasla Toradora benzer işi çok daha iyi başarmıştı ve onun da puanını 9'dan 10'a çıkarmayı planlıyorum.