Attila - Tanukhidler (Empires of Sand)
Şu an Tanukidlerle oynuyorum yukarıdaki çeviri çok anlaşılmaz olmuş. Oyunda uzun vadede işe yaramayacak bonusları var, horde olarak oyuna başlıyoruz, horde binalarını inşa ederken food gerekliliği oluyor. İşte şehir savaşları yaptığımızda sack ya da raze olsun fark etmez, 10 turn boyunca geçerli 60 food kazanıyoruz ki bu zaten çok yeterli bir rakam ama 10 turn hemen geçiyor. "güruh büyüklüğü" dediği horde'larda yeni bina inşa etmek veya yeni ordular çıkarabilmek için belirli bir growth elde etmek gerekiyor. İşte her savaşta bu büyüme anormal şekilde gerçekleşiyor, sıkça savaş yaptığınızda daha kısa sürede bina inşa edebiliyorsunuz. Orduyu yağma moduna aldığınzıda yukarıda baskın neyin çevirisi bilmiyorum, her turn birkaç tane tane aşırı dandik milita birimi otomatik olarak orduya ekleniyor. Bunların upkeep i yok, o nedenle bedava.

Strateji şu, başta iki ordu var, food yetmiyor, zaten üniteler çok dandik, para hiç yok. Ordunun tekini disband ediyoruz. Diğeriyle yolumuza devam ediyoruz. Romayı kendi haline bırakıyoruz zira Sassaniler daha büyük tehdit orta ve uzun vadede. Ben gittikçe doğuya, akhunların yanına yerleşmeyi uygun buldum. Akhunlarla beraber sasanileri yıkıyoruz. Sonra her şeye sıfırdan başlayıp yerleşik düzene geçiyoruz sassanilerden kalan topraklara. Ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.

Campaignde bu ülkeye özel dört tane görev var

-5 tane Roma şehrini raze lemek
-3 tane ülkeyi liberate etmek
-yerleşmek yani settle down olmak
-bu liberate ettiğiniz ülkenin topraklarını kendinize katmak/veya katmamak
-Good judgment does not guarantee exceptional talent.

-That is correct. But for one with talent and practice, there is no stronger weapon. To perform the best dance,
will she not try harder each time? The path of an artist is to fight oneself in order to beat others.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Attila - Tanukhidler (Empires of Sand) - Yazar: Gurt - 18-08-2018, 11:02
Attila - Tanukhidler (Empires of Sand) - Yazar: Vivec - 27-03-2021, 17:02

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.