Fazla çocuk yapma sorunu!
Hepinize merhabalar, oyunda çocuk sayısını kısıtlayabileceğimiz yada bir eventle bize çocuk yapmak istiyor musun gibi sorular soran mod yada mekanik var mıdır acaba? (Henüz teknoloji açamadığım için konfedere bölünme yasasındayım) Elim kolum bağlı kısaca.

2. Karakterimdeyim henüz 47 yaşında 9 tane çocuk yaptı 6 tane erkek 3 tane kız. Ben eminim ki daha da gelecek, bunun önüne nasıl geçebilirim? Binbir zorlukla ülkeyi birleştirmeye çalışıyorum. Bu veletler yüzünden ülke yine parçalanacak. Cariyem yada 2. eşim yok hepsi tek bir kadından çıkıyor. Trait olarak 'Güzel' traitine sahip. Boşanmak istiyorum papa izin vermiyor. Hapise atsam tiran olacam. Sarayda kalmayım diye sürekli sefere çıkıp müttefiklere yardıma gidiyorum ama binlerce km uzaktan zihin yoluyla heralde yine kadını hamile bırakıyor. Acaba diyorum birisi entirika çeviriyor da çocukların babası ben değilmiyim, ülkenin dört bir yanında sır arıyorum en iyi casus başım var ama öyle bir şey bulamıyor. Artık çocuk yapmak istemiyorum, ne yapmamı önerirsiniz bunun önüne nasıl geçeceğim. Güzelim oyundan bunun yüzünden soğumak istemiyorum. Onu geçtim seferdeyken falan bari yapmayın ya...
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: doqukank - 01-04-2021, 15:21
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: SoberII - 01-04-2021, 16:33
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: doqukank - 01-04-2021, 16:45
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: AltayKhan_ - 01-04-2021, 18:31
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: diediebydie - 01-04-2021, 20:53
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: BigUnicorn - 01-04-2021, 23:01
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: doqukank - 01-04-2021, 23:25
Fazla çocuk yapma sorunu! - Yazar: Semavi7 - 05-04-2021, 21:24

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.