(06-04-2021, 18:03)diediebydie : grand strategy genresinin ne anlama geldigini anlayamamış bence arkadaş . olacak olacak.
Ya tamam enayi gibi öyle bekle o arayı, kimse de bu durumu şikayet etmesin düzeltme olmasın öyle bekle ne denilir ki sana.
(06-04-2021, 17:51)Prometheus : Ben de Duman gibi düşünüyorum, random insanlarla girersen random atılabilirsin, sorun EU4'da değil.Steam EU4 tartışma bölümünde yüzlerce mp arayan insan bulabilirsin.
Atılmak sıkıntı değil, atıldıktan sonra o tekrar oyuna restart atması sıkıntı 5-10 defa olunca da gayet sitem etmem normal yani bazı arkadaşların boş boş konuşmasını anlayamıyorum asıl.
(04-04-2021, 18:18)Defterdar : Eu4 Mpsi ile Cs:go bir değil.
Eu4'te bir kampanya saatler sürüyor. 10-15 saate kadar rahat çıkabiliyor.
Ama Cs:go benzeri oyunlarda bir kampanya kaç saat sürüyor? Bir saat,iki saat?
Ayrıca Eu4 genel olarak hantal bir oyun. Cs:go daha hızlı.
Haklısın bu duruma bir şey demedim.
(04-04-2021, 17:58)Duman : Herkes birbirini tanımak zorunda değil fakat random insanlardan oluşan random bir odaya katılırsan, random atıldığında şaşırmaman gerekir. Call of Duty/CS:GO girer gibi EU4/HOI4 girilmez.
Sen de bu gerçeği kavrama yolunda bazı tecrübeler edindiğin için bu konuyu açmışsın.
Loading meselesine gelirsek, multiplayera has bir durum olmadığı için onu kastettiğini düşünmemiştim. İstersen onun da sebebini anlatabilirim fakat multiplayerla vs. bir alakası yok.
Anlat.