Stellaris - Nemesis İlk İzlenimleriniz
Kaynak üretimi aşırı kolaylaşmış. Bir tane relic world denk geldi bir tanede ring world segment feth ettim komşudan bir baktım tüm kaynak depoları dolu. Yıl 2300lerin ortaları
45k alloy toplandı harcayacak yer bulamadım. Eskiden 5-6 tane alloy şeyi kurardım ecümenopolis'e yetmezdi üstüne 4-5 gezegene alloy fabrikası dikerdim bu kadar çok kaynak çıkmazdı. Toplam pop'um 300 bile değil bu arada. Ring world-relic olduğuna bakmayın birinde çok pop yok içlerinde. Bu açıdan pop spamlama olayı ortadan kalkmış.

Mid-Late game'de yapacak daha çok şey var gibi geldi. Bir süre sonra tekrara biniyor veya can sıkıyordu o kısmı çözmüşler en azından. Hiçbir gezegenimide oto-build'e almak zorunda kalmadım çok zaman yemiyor eskisi gibi basitlemiş biraz.
edit: Büyük bir imparatorluk olarak oynamanın manası kalmamış. Küçüklerde gelişebiliyor artık.
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Stellaris - Nemesis İlk İzlenimleriniz - Yazar: cemal - 17-04-2021, 15:52
Stellaris - Nemesis İlk İzlenimleriniz - Yazar: jax61 - 17-04-2021, 17:31

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.