Sohbet: Napoleon - Genel Sohbet: Napolyon'un Çadırı
Napolyon olduğunda komutan hadi anlıyorum ama normal dandik generallerini bile yenemiyoruz. Üstteki eski muhabbetlere itafen, napolyonda malesef etw gibi bitmemiş yarım bir oyun. Oyunda muhtemelen anadoluyu yapıp daha cok oynanabilir ulke eklemeyi düşünüyorlardı. Geçen gün osmanliyi dosyalarıyla oynama yaparak açtım ve oyunu bitirdim adamlara özel zafer videosu yapmışlar sanırım diger oynanabilir ulkelerde bile ulkeye ozel video çıkmıyor.
Ayrıca hemen fark ettiğim bir sorun daha var. Oyunda bir birliğe ayni anda birden fazla orduyla saldıramayabiliyorsunuz. Bir birliği adamin kırmızı alanina sokar sokmaz adam saldirirsa 2. Birliği getirme şansınız olmuyor. Ayrıca ormanlık arazilere saklanan birlikler kendileri ambush yapmayı seçmezse asla tespit edilemiyor. Örneğin dusmanimin sehrimin dibindeki ormanda 1 birlik atlisi var. Surekli köyleri yağmalayıp askeri ormana kaçırıyor ve ormanda gizlenirken ne casusla ne askerle yerini tespit edemiyorsunuz tam bulunduğu noktaya bile göturseniz görünmez olarak kalıyor.

Etw kadar leş ve acınası halde değil ama ciddi sıkıntıları malesef var.

Ekleme: Oyunda özellikle Napolyon tarafında bir ülke ile oynarken müttefikler kelimenin tam anlamıyla afk duruyor.
giphy.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Napoleon - Genel Sohbet - Yazar: Duman - 31-12-2017, 16:15
Napoleon - Genel Sohbet - Yazar: Merco - 31-12-2017, 17:55
Napoleon - Genel Sohbet - Yazar: Barış - 31-12-2017, 23:13
Napoleon - Genel Sohbet - Yazar: Sezar - 31-12-2017, 23:20
Napoleon - Genel Sohbet - Yazar: SatanistKesenKedi - 01-01-2018, 00:31
Napoleon - Genel Sohbet: Napolyon'un Çadırı - Yazar: turkish lokum - 18-04-2021, 21:04

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.