Listenin İlk Üç Oyunu
Objektif
  1. League of Legends: Bunca yıldır zirveden düşmeyen oyun için söyleyenecek fazla söz yok. Her ne kadar sevmesem de, subjektif sıralamamda ilk 100'e bile giremese de burada ilk sırada olmayı hak ediyor.
  2. Minecraft: Bu sefer sevdiğim bir oyun. Microsoft'a rağmen kalitesini bozmadı. Birçok açıdan oyun sektörünü etkileyen önemli bir isim.
  3. Starcraft 2: Bir strateji oyunu koymasam (moba hariç) olmazdı. Tüm strateji oyunlarını gözden geçirince benim gözümde burada olmayı hak eden oyun bu oldu.

Subjektif
  1. Unreal Tournament 1999: Bana arena shooter türünü sevdiren oyun, aynı zamanda uzun zamandır favorim. Büyük konuşmak istemem ama onu geçebilecek bir oyun olduğunu sanmıyorum.
  2. Risk of Rain 2: UT 1999'ı geçmeye en yakın oyun oldu. Ama olmadı. Çok basit görünen ama oyunu oynadıkça "bu neymiş baba" dedirten bir yapısı var.
  3. Worms 4: Mayhem: Mayhem, Worms serisinin en parlak oyunu değil ama çocukluğumda önemli bir yere sahip. Ultimate Mayhem ile bu anıları taze tutmaya devam ediyorum diyebilirim.
[+] 2 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: Bambukavak - 20-04-2021, 14:18
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: GespensterPanzer - 20-04-2021, 17:40
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: baywatch06 - 21-04-2021, 20:01
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: reddga - 26-04-2021, 10:10
Listenin İlk Üç Oyunu - Yazar: Attila the Hun - 26-04-2021, 11:15

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.