Bugün final yaptım. Genel olarak izlediğime pişman değilim. Fakat dizinin ilk bölümleri ile şu anki hali arasında alaka yok. Özellikle sonradan uzatılan dizilerde hep görülen plansız karakter ekleyip çıkarma ve neden olduğu belli olmayan olaylar dizide fazlaca vardı. Son sezon biraz saçma bitti tatmin eden bir final olmadı. Rusları büyüttüler adamlar 2 savaşta telef oldu ki savaşların ilki yarım yamalak gösterildi ama ikincisi hiç gösterilmedi. Ruslarla final yapabilecekken durduk yere ingiltereyi işin içine kattılar. Ayrıca son sezonun ikinci yarısı birden karakterlerin hepsi "hadi ölekte gidek" kıvamına geldi. Sonuç olarak yine aksiyon anlamında idare eder kıvamındaki dizi berbat bir final yaptı.
Genel olarak diziyle ilgili eleştirilerim (ilk bölümleri izleyeli bayağı olduğu için detaylı hatırlayamıyorum)
Vikinglerdeki ciddi sadakatsizlik sorunu. Biri geliyor ben buranın reisiyim diyor hobaa herkes bir anda fedaisi oluyor. Ertesi bölüm başkası geliyor bu sefer ona. Aşırı rahatsız edici oluyordu.
Önemli gibi gösterilip hiçbir halt olmadan birden ortadan kaybolan karakterler. Şimdilik aklıma gelen sigurd (o kadar yılan gözlü bilmemne dediler hicbir sey yapamadan telef oldu gitti), çinli kadın ve köye erkekler yokken gelip kadınlarla hasret gideren yarı tanrı kılıklı adam. Ayrıca ingiltere bölümlerinde bir bishop çıkmıştı. Adamın önceki sezondan haberini verdiler falan toplasan yarım sezon durmadan öldü gitti.
Ve daha birçoğu, izleyenlerin zaten farkında olacağı.
Genel olarak diziyle ilgili eleştirilerim (ilk bölümleri izleyeli bayağı olduğu için detaylı hatırlayamıyorum)
Vikinglerdeki ciddi sadakatsizlik sorunu. Biri geliyor ben buranın reisiyim diyor hobaa herkes bir anda fedaisi oluyor. Ertesi bölüm başkası geliyor bu sefer ona. Aşırı rahatsız edici oluyordu.
Önemli gibi gösterilip hiçbir halt olmadan birden ortadan kaybolan karakterler. Şimdilik aklıma gelen sigurd (o kadar yılan gözlü bilmemne dediler hicbir sey yapamadan telef oldu gitti), çinli kadın ve köye erkekler yokken gelip kadınlarla hasret gideren yarı tanrı kılıklı adam. Ayrıca ingiltere bölümlerinde bir bishop çıkmıştı. Adamın önceki sezondan haberini verdiler falan toplasan yarım sezon durmadan öldü gitti.
Ve daha birçoğu, izleyenlerin zaten farkında olacağı.