20-05-2021, 09:28
1. Kolonistlerimi pis koğuşlarından kurtarmak için her birine müstakil odalar yaptım. Uyurken üşüdükleri için odalara Heater koymak istedim ama odunla çalışan jeneratörümün enerjisi yetmedi. Güneş paneli teknolojisini araştırdım ve yeterli kaynağım var fakat Construction becerisi 6 olan bir kolonistim yok. Güneş paneli dikene kadar fazla enerji sarf etmeyecek bir ısıtma yöntemi var mı?
2. Kolonime ne yollarla yeni kolonistler katabilirim?
3. Cooler'ı amacının tam tersine sıcak havayı içeri aktarmak suretiyle ısıtma için kullanmak mantıklı bir fikir mi?
4. Mutfağımın zeminini döşememe ve düzenli temizlik yaptırmama rağmen hâlâ pek temiz değil. Geçmişte gıda zehirlenmesinden çok çektiğim için mutfağın temizliğine mümkün olduğunca dikkat etmek istiyorum. Temizlik değerini arttıracak başka bir işlem var mı?
2. Kolonime ne yollarla yeni kolonistler katabilirim?
3. Cooler'ı amacının tam tersine sıcak havayı içeri aktarmak suretiyle ısıtma için kullanmak mantıklı bir fikir mi?
4. Mutfağımın zeminini döşememe ve düzenli temizlik yaptırmama rağmen hâlâ pek temiz değil. Geçmişte gıda zehirlenmesinden çok çektiğim için mutfağın temizliğine mümkün olduğunca dikkat etmek istiyorum. Temizlik değerini arttıracak başka bir işlem var mı?